Имя:
Пароль:
регистрация
Для использования полного функуионала сайта установите Flash плеер.
Зарегистрировано пользователей 33900
русская версия english version suomen versio
рейтинг металл групп

Лучшие группы

Всего групп: 1656
1. HaZarD96 +1809
2. SOLERRAIN +1772
3. ICON IN ME +1701
4. GRENOUER +1588
5. Ram-page +1470



  все группы

Holdaar

фолк-метал () пэган-метал () блэк-метал (black metal)

ВНИМАНИЕ!

Страница группы была удалена.

Состав:
blackwings88
заказы за SMS
Сайт: holdaar.cjb.net
e-mail: holdaar88@gmail.com
Информация:


Black Metal project Holdaar was created in 2004-th year in Kaliningrad (Russia) by Skilar Blackwings. He wanted to start a project inspired by Slavic and Scandinavian pagan traditions, The Third Reich History and The World War II ... The debut-CD “Protivlenie” was released December 27rd 2007 through A.G.D. Productions and was distributed by Negative-Existence in USA...



Skilar "Holdaar" Velesson - vocal, guitar, bass, keyboards, drums, acoustic instruments

Alexey - vocal.

Discography:

2010 «Si vis pacem para bellum» (EP) (Internet Album)
2010 «Год 120-й» (CD) (Nymphaea Records)
2009 «Jubileum 2004-2009» (CD) (Self-realization)
2009 «Рождение Героя» (CD) (Cyberborea Records)
2008 «Путь к Солнцу» (Internet Album)
2007 «Противление» (CD) (A.G.D. Productions)
2006 «Грядёт Россия !» (Demo)
2006 «Закат Европы» (Demo)
2005 «Противление» (Demo)
2004 «Repulsive By The Light» (Demo)


Коментарии:

23.08.2012 15:40:28
<strong><a href="http://www.somesunglasses.com/ ">Chloe Sunglasses</a></strong><br>
<strong><a href="http://www.somesunglasses.com/oakley-sunglasses-c-83.html ">Oakley Sunglasses</a></strong><br>
<strong><a href="http://www.somesunglasses.com/oakley-sunglasses-c-83.html ">Cheap Oakley Sunglasses</a></strong><br>
<strong><a href="http://www.somesunglasses.com/oakley-sunglasses-c-83.html ">Oakley Sunglasses Sale</a></strong><br>
<strong><a href="http://www.somesunglasses.com/oakley-sunglasses-c-83.html ">Discount Oakley Sunglasses</a></strong><br>
12.07.2011 20:01:21
Комрад)) +1
11.10.2009 14:52:25
ВАМ + 1 Ждем ответа !!! =))
http://metal-radio.ru/Beheadedzombie
11.10.2009 14:46:19
ВАМ + 1 Ждем ответа !!! =))
http://metal-radio.ru/Beheadedzombie
26.03.2009 15:18:44
+1 от группы Solarian.
06.03.2009 01:48:25
+1 от Степени Свободы http://www.metal-radio.ru/stepeni_svobody
28.02.2009 20:04:10
Привет от Broken Sky и +1!
Metal-radio.ru | Твоя зона | Реклама | Ссылки | Контакты | Друзья сайта | Made in 3lab.ru 2008 ©
2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26.